Coockiedöden närmar sig!

Adela Vergara uttalar sig i Dagens Media och ger några tips på hur man kan agera.

Adele Vergara, digitalchef & rådgivare, Adon

Se över den förstapartsdata som du samlar in idag och hantera den med den respekt som dina kunder och besökare förtjänar. Om datan försvinner från Google Analytics betyder inte det att försäljning eller trafik försvunnit plötsligt över en natt. Skapa en tydlig enighet inom organisationen om hur ni ska, eller OM ni ska, och på vilket sätt ni ska arbeta med data och se över de verktyg som ni idag använder för hanteringen. 

Glöm inte bort relevansen i det kreativa uttrycket och de kontextuella möjligheter som ges. Det blir ännu viktigare att den kreativa byrån och mediebyrån samarbetar från första stund för att hitta den bästa grunden för att skapa effekt för kunden. Och se till att mäta effekten genom andra typer av kampanjmätningar för att följa upp på viktiga parametrar.

Adela Vergara

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.