Om oss

Nyfikenheten som skapade ett företag

På AdOn har vi en mycket lång erfarenhet från branschen där vi upplevt hela den digitala omvandlingen av medielandskapet, från långt innan lanseringen av Google till nutid. Tack vare erfarenheten står vi stadigt i utvecklingen samtidigt som nyfikenheten driver oss framåt. Det är just vår nyfikenhet som gör att vi fortsätter att utvecklas och ständigt söker nya effektiva vägar för våra kunder. 

Som en fristående fullservice mediebyrå, där samtliga delägare är aktiva i den dagliga verksamheten, kan vi leverera personlig service med hög tillgänglighet och stark samarbetsförmåga. Genom att vara en självständig byrå kan vi fritt välja de tekniska system som passar varje enskild kund  bäst för att underlätta i deras vardag. Vi har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med våra kunders olika konsulter och inhouse-byråer och våra kunduppdrag sträcker sig från mindre lokala aktörer till stora internationella bolag. Vårt oberoende från de stora nätverken innebär frihet från internationell rapportering och styrning. Tid och kraft som i stället gynnar våra kunder. 

Vi tror lika mycket på våra specialisters kompetens inom sina respektive områden som vi tror på teamet. Det innebär att vi arbetar tillsammans, som en sammanhållen grupp, för att lösa helheten i våra uppdrag, utan att fastna i enskilda silos. Dessutom arbetar vi med väl genomarbetade processer som skapar en tydlig och smidig resa för våra kunder genom projektets alla faser. Vår arbetsmodell är grundad i analys, drivs av data och är fokuserad på resultatet. Vi arbetar givetvis både med digitala- och traditionella medier där vår främsta drivkraft är att skapa framgång för våra kunder.

Missa inte chansen att jobba på Sveriges mest erfarna, oberoende mediebyrå

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.