Julen 2020

Julen är magisk för många barn i Sverige, men tyvärr inte för alla.
Varje dag, även på julafton, hör barn av sig till Bris och berättar om ensamhet, våld och övergrepp. Våld, missbruk och psykisk ohälsa tar inte jullov – snarare kan en dålig situation bli ännu sämre när barn inte kan gå i skolan på dagarna. Så vi vill skicka vårt tack till Bris för att de hjälper till att skingra mörkret för barn som mår dåligt. Tillsammans ger vi fler barn möjligheten att berätta och hitta en väg ut ur det jobbiga.

Vi på AdOn har i år beslutat att vi ger ett bidrag till Bris som julklapp till våra kära kunder.
Tillsammans gör vi skillnad!

www.bris.se

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.