IAB

Adela Vergara, en del av IABs task force Gold Standard

Vår digitalchef Adela Vergara är numera en del av IABs task force Gold Standard, som skapats för att arbeta fram gemensamma riktlinjer för branschen av en bra annonsmiljö för konsumenterna. Gold Standard har tre enkla men grundläggande mål – att minska annonsbedrägeri, förbättra den digitala reklamupplevelsen och öka varumärkessäkerheten/Brand Safety. Detta initiativ sattes upp för att göra skillnad på marknaden, för annonsörer, byråer, adtech-bolag, plattformar, nätverk, agenturer, publicister och sajtägare. Ett viktigt initiativ från IAB för en hållbar framtid i branschen som vi är stolta att vara en del av.

https://iabsverige.se/task-force/annonsvanligt-sverige/annonsvanligt-sverige-task-force/

Adela Vergara

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.