Vi blir fler, starkare och ännu bättre!!!

Vi välkomnar Sandra, Richard och Carl Gustaf till AdOn!

Under våren har vi på AdOn ytterligare förstärkt vår digitala satsning genom tre nyrekryteringar. Sandra Lundin Bergendorf är ny i rollen som Digital rådgivare & Projektledare på AdOn. Sandra har lång erfarenhet av att jobba med digitala medier och ett stort fokus på de resultat och effekter vi skapar för kunden genom digital strategi, effektiv medieplanering, analys, martech och data. Sandra kommer närmast från Carat.

Richard Teuchler och Carl Gustaf Sandblom har båda anställts som Medieplanerare med fokus digitala medier. Richard kommer med erfarenhet från både kund- och byråsidan och har dessutom ett stort intresse för optimering och data. Carl Gustaf kommer nästan direkt från Internationella Marknadsföringsprogrammet i Halmstad, och har redan från början visat både den nyfikenhet och det kundengagemang som vi värderar högt här på AdOn.

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.