Sveriges mest rekommenderade varumärken – Bixia uppvisar den största positiva förändringen.

En ny mätning från Yougovs Brandindex visar vilka företag och varumärken som under det senaste året varit bäst på att skapa ambassadörer, det vill säga nöjda kunder som rekommenderar dem och deras varumärke till vänner och bekanta.

En ny mätning från Yougovs Brandindex visar vilka företag och varumärken som under det senaste året varit bäst på att skapa ambassadörer, det vill säga nöjda kunder som rekommenderar dem och deras varumärke till vänner och bekanta.

Vår kund Bixia är det varumärke som gått igenom den största positiva förändringen och har förbättrat sin brand advocacy-poäng med 14,8 enheter under 2019.

Heja Bixia säger vi!

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.