Go(ogle) West!

Vi blev inbjudna av Google till San Francisco och Palo Alto tillsammans med ett 20-tal landsmän och delegationer från ytterligare 7 länder.

Det blev några härligt intensiva och inspirerande dagar tillsammans med Google. Eller vad sägs om att diskutera ledarskap sittandes, uppblandande i en orkester för att bokstavligen lyssna in på vad ledarskap handlar om, tillsammans med dirigenten Roger Nierenberg från Music Paradigm? För att sedan, några timmar senare lyssna på Bendict Evans från Andreessen Horowitz när han gjorde en framtidsspaning med utgångspunkt från historien under temat The beginning of the End.

Självklart fick deltagarna också ta del av en dragning med temat ”How to build a money printing machine with Google”, så om någon är intresserad av att lära sig detta är det bara att höra av sig till Daniel. Och trots allt, utav allt spännande som hände, var ändå mötena och samtalen med övriga inbjudna det som vi värdesätter högst.

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.