AdOn på Dagens Media konferens om Rörligt

I tisdags var några kollegor från AdOn, tillsammans med representanter för Riksbyggen, på Dagens Medias konferens om rörlig bild.

Det var ett fullspäckat schema hela dagen med olika case, föreläsningar och gästtalare från både köp -och säljsidan. Dagen avslutades med en panel beståendes av TV4:s VD Casten Almqvist, VD:n för Nent Group Jonas Gustafsson och Sverige VD:n för DNS Henriette Zeuchner. De frågades ut kring dagsaktuella ämnen som spelbolagsreklam, hotet från streamingtjänster och hur deras framtidsbild ser ut för traditionell TV. Enligt Casten Almqvist är TV4 ”filantropiska” i sin hantering av spelreklam. Kortfattat en mycket intressant och givande dag för alla i branschen.

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.