Socialdemokraternas valfilm fick rekordeffekt i bio

I Nepas senaste genomförda effektmätning, på uppdrag av SF Media, visade det sig att Socialdemokraternas valfilm är den reklamfilm som uppnått högst bioeffekt någonsin i deras mätningar sedan starten 2009.

I Nepas senaste genomförda effektmätning, på uppdrag av SF Media, visade det sig att Socialdemokraternas valfilm är den reklamfilm som uppnått högst bioeffekt någonsin i deras mätningar sedan starten 2009. Socialdemokraternas film med Stefan Löfven som köper korv har samma höga värden som reklamfilmen “Sanningen” för Systembolaget som gick upp för sju år sedan.

Fantastiskt kul tycker vi!

https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/12/13/stefan-loven-kopte-korv–socialdemokraternas-valfilm-fick-hogst-bioeffekt-nagonsin/

Taggar

Våra senaste inlägg

Dela inlägget

Nyfikenheten särskiljer oss. Det är en extra drivkraft i allt vi gör – och en viktig del av vår identitet.