Säg hej till vår nye VD – Daniel Eriksson

Idag välkomnar vi vår nye VD och projektledare Daniel Eriksson!
Daniel tar från och med idag den 3 mars över VD-skapet på AdOn från Tommy Gapinski som innehaft tjänsten i 14 år.
Tommy kommer utöver sin roll som styrelseordförande, fortsätta arbeta som projektledare.

Daniel har en mångårig erfarenhet från branschen, senast som partner och VD för mediebyrågruppen Omnicom Media Group.

-Vi är oerhört glada över att Daniel väljer att kliva ombord hos oss fullt ut. Daniel har suttit i vår styrelse i ca 1,5 år men kliver nu in i en operativ roll.
Med sin långa erfarenhet från ledningspositioner inom mediebyråbranschen kommer han bidra med nya tankesätt och lösningar. Daniel har redan många spännande tankar och idéer om hur vi tillsammans ska förändra AdOn och göra vårt erbjudande till våra kunder ännu starkare, säger Tommy.

– Daniel kompletterar vårt team på ett perfekt sätt. Hans passion för den här branschen i kombination med hans långa erfarenhet passar bra in hos oss på AdOn.
Tillsammans ska det bli jättekul att fortsätta utveckla AdOns produkterbjudande och bygga en byrå som smidigt svarar upp till de nya krav som framtiden ställer på oss, säger Johanna Alanko.

Daniel: Det känns mycket bra att börja på AdOn. Det har varit ett varmt välkomnade från mina nya kollegor och det märks att de finns en massa positiv energi på AdOn. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla erbjudande med ett bibehållet engagemang för våra kunders affärer. De senaste åren har jag haft möjligheten att arbeta på kundsidan vilket varit värdefullt för min utveckling i rollen som rådgivare. En roll som, utöver ledarskapet på AdOn, är något jag ser fram emot.

Här kan du läsa lite om mer om Daniel.

One comment on “Säg hej till vår nye VD – Daniel Eriksson

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>