Fiskarhedenvillan bygger vidare med AdOn

AdOn har inlett ett samarbete med Fiskarhedenvillan som utvecklar och säljer marknadens mest prisvärda, individanpassade och energismarta kvalitetshus.
Samarbetet inleds efter en mediebyråpitch som pågått under augusti och september där valet tillslut föll på AdOn.

– Det känns mycket bra att få inleda ett samarbete med Fiskarhedenvillan som är ett framgångsrikt företag inom sin bransch, där vi ser en rad möjligheter till att hjälpa Fiskarhedenvillan att förstärka sin kommunikation ytterligare, säger Daniel Eriksson VD på AdOn. Ett husköp i sig är ett stort beslut och att dessutom bestämma sig för att bygga sitt drömboende är ett än större beslut. Där ser vi vår roll att se till att husköparintressenten får relevant information vid rätt tidpunkt i sin beslutsprocess och att Fiskarhedenvillan är det givna valet.

Anna Elfqvist, marknadschef på Fiskarhedenvillan, kommenterar samarbetet:
– Vi har valt att inleda ett samarbete med AdOn baserat på det professionella intryck AdOn förmedlat under hela byråvalsprocessen. Det var flera mycket kompetenta byråer med i förfarandet men vi valde i slutändan AdOn för deras kreativa tänkande och för att det uppstod en stark personkemi mellan företagen.
Vi tyckte även att AdOn presenterade den bästa övergripande idén på det uppdrag som vi gav samtliga byråer som vi bjöd in. Nu ser vi fram emot att komma igång med samarbetet och ta ut idéerna i praktiken, fortsätter Anna Elfqvist.

Vi tackar för förtoendet och ser fram emot att få börja jobba tillsammans!

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>