Vi söker nu en ekonomichef

Rollen som ekonomichef på AdOn innebär en nyckelbefattning i företaget. I rollen ingår det att aktivt och på eget initiativ analysera företagets ekonomiska läge och lägga fram förslag på förändringar, förbättringar och övriga åtgärder som behövs för att utveckla företaget. Rapportering görs direkt till VD.
Du utvecklar befintliga rutiner för den dagliga löpande verksamheten och är väl insatt att ge stöd i ekonomiska och affärskritiska frågor samt bidra med egna idéer för affärsutvecklingen.

Grundläggande kunskaper som behövs
Minst tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter med god förståelse för bokföring och bokslutsprocessen samt arbetat med ett helhetsansvar inom ekonomi
Vana av Excel och övriga Windows paket
Vana från affärssystemet Marathon
Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Du bör uppfatta dig själv som:
– analytisk och gilla problemlösning
– strukturerad, positiv och ansvarsfull
– intresserad av statistik och teknik
– socialt begåvad, prestigelös och serviceinriktad
– förtroendeingivande och ha lätt för att skapa goda personliga relationer

Du har ett starkt inre driv och får saker att hända runt dig. Samtidigt har du förmågan att upprätthålla en genomarbetad struktur och skapa hållbara rutiner och processer för dig och dina kollegor. Vidare att genom hänsyn, glädje och att brinna för det vi arbetar med, bidra till en god stämning på kontoret.

Är du intresserad? Skicka ett mail där du beskriver dig själv samt ditt CV till maria@ad-on.se

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>