AdOn söker en Digital Campaign Manager

AdOn växer och vi behöver nu utöka vårt gäng ytterligare med en Digital Campaign Manager.

Som Digital Campaign Manager kommer du att vara navet i vårt fantastiska digitala team. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter som att boka, optimera och följa upp kampanjer på daglig basis. Du kommer även att ha nära kontakt med våra kunder och samarbetspartners och ta helhetsgrepp om våra digitala kampanjer, från materialhantering till analys.

Vi tror att du är en person som är strukturerad och med stor nyfikenhet att lära dig nya saker. Du bör även ha en god analytisk förmåga och en positiv inställning till att lösa problem. Du gillar teknik och har kunskap och förståelse om den digitala världen.

Du bör uppfatta dig själv som:

– analytisk och gilla problemlösning
– strukturerad, positiv och ansvarsfull
– intresserad av statistik och teknik
– socialt begåvad, prestigelös och serviceinriktad
– förtroendeingivande och ha lätt för att skapa goda personliga relationer

För att passa in hos oss på AdOn behöver du ha energi, nyfikenhet och en rejäl portion humor. Vi tar för givet att du brinner för kommunikation i det nya medielandskapet samt inte tvekar inför nya utmaningar.

Är du intresserad? Skicka ett brev där du beskriver dig själv samt ditt CV till adela@ad-on.se

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>